Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

13 februari webinar voor osteoporosepatiënten

13 februari webinar voor osteoporosepatiënten

Op maandagavond 13 februari organiseert De Osteoporose Vereniging een webinar speciaal voor osteoporosepatiënten. In het webinar ‘Hoe hoort mijn behandelplan eruit te zien?’ hoor je wat hierover staat in de herziene behandelrichtlijn die in september gepubliceerd is en waar de behandeling van osteoporose uit bestaat? Er is extra aandacht voor het onderdeel medicatie.

Het webinar ‘Hoe hoort mijn behandelplan eruit te zien?’ gaat over de nieuwe behandelrichtlijn voor osteoporose en over de verschillende medicijnen die beschikbaar zijn. De behandelrichtlijn vertelt artsen wat de verschillende stappen zijn in de behandeling van osteoporosepatiënten. Internist-endocrinoloog Dr. Annegreet Vlug van Medisch Centrum Jan van Goyen en OLVG in Amsterdam en de voorzitter van De Osteoporose Vereniging Harry van den Broek vertellen hier meer over.

Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar. Iedereen met een telefoon, tablet, laptop of computer kan meedoen. We vragen je wel om je van tevoren op te geven, dit kan via de website van De Osteoporose Vereniging. De bijeenkomst is op maandag 13 februari en start om 19.30.

Geïnteresseerd?
Meld je hier aan!

Meer berichten

Faexit: afschaffen fax

Medisch Centrum en Esthetisch Centrum Jan van Goyen gaan per 1 september afscheid nemen van de fax. Voor de …

Lees meer

Bij Medisch Centrum Jan van Goyen kunt u uw PGO gebruiken

U kunt uw persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) nu ook bij Medisch Centrum Jan van Goyen gebruiken. Een PGO is een …

Lees meer
advies calcium vitamine d3

Advies gebruikers calcium & vitamine D3

Per 1 januari 2023 worden calcium en vitamine D supplementen niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Veel patiënten met …

Lees meer

Zoek & Vind