Medisch Centrum Jan van Goyen heeft maar liefst 11 verschillende specialismen in huis. Op onze kleinschalige maar fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid vinden jaarlijks duizenden patiënten hun weg naar onze poliklinieken. Als Medisch Centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Voor diverse poliklinieken zijn we op zoek naar:

DOKTERSASSISTENT(E)
24 – 32 UUR PER WEEK

WAT GA JE DOEN

Als doktersassistent geef je patiënten en hun naasten instructies en informatie over de onderzoeken en behandelingen, procedures, medicijngebruik en het aanleveren van bepaalde vaardigheden. Je ondersteunt de medisch specialist tijdens het poliklinische spreekuur.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het voorbereiden van het spreekuur en maken en afhandelen van spreekuur- en operatieafspraken.
Binnen je takenpakket behoort ook een dagdeel ‘backoffice’. Op de ‘backoffice’ ben je verantwoordelijk voor het telefonisch patiëntencontact en maak je afspraken voor de diverse disciplines binnen ons medisch centrum.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een leerzame werkplek met variabele werktijden in een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.
Afhankelijk van je ervaring en opleiding is het salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 35. Het betreft een functie voor in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

WAT WIJ VRAGEN

  • Je bent gediplomeerd doktersassistent;
  • Werkervaring in een soortgelijke setting is een pré;
  • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed samenwerken met diverse disciplines, daarnaast vind je het geen enkel probleem om op verschillende poliklinieken ingezet te worden;
  • Representativiteit en servicegerichtheid zijn jou op het lijf geschreven en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen.

INTERESSE?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 17 december 2018 ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.