Jan van Goyen 30 jaar!

Ter gelegenheid van deze mooie mijlpaal hebben we
speciaal voor u een prachtig jubileummagazine gemaakt.

Bekijk ons magazine hier!

‘Medisch Centrum Jan van Goyen is voor mij altijd een eerste keuze.’

Rob Spierings, Amsterdam

KNO

‘Patiënten kunnen laagdrempelig voor alle KNO-klachten bij ons terecht.’

Dr. Lenka Vermeeren

Interne Geneeskunde

‘Het consult met de arts was heel prettig. Ze gaf mij een geruststellend gevoel en ik kon snel geholpen worden.’

Lydia Veerman, Volendam

Interne Geneeskunde

‘Onze patiënten zeggen vaak hoe fijn ze het vinden om
altijd dezelfde behandelaar tegenover zich te hebben, dat voelt vertrouwd.’

Dr. Dominique Verhagen

Pijnbestrijding

‘De ervaring van deze nuchtere arts en de locatie
van het medisch centrum midden in de stad maken het een aangenaam bezoek.’

Dirk Meurs, Amsterdam

Pijnbestrijding

‘Samen met de patiënt probeer ik tot een oplossing te komen
waarbij het pijnprobleem wordt aangepakt, of in ieder geval draaglijk wordt.’

Drs. Gerard Barendse

Medisch Centrum Jan van Goyen

De kleinschalige locaties van Medisch Centrum Jan van Goyen hebben verschillende specialismen in huis. We streven naar een persoonlijke en vriendelijke benadering, zodat u een naam bent in plaats van een nummer. Doordat wij met vrijwel  alle zorgverzekeraars contracten of afspraken hebben, worden de meeste ingrepen en behandelingen vergoed door de verzekeraar. Als patiënt kunt u bij ons terecht vanaf 16 jaar. Enkel de poliklinieken KNO en Dermatologie zijn hierop een uitzondering: zij behandelen ook patiënten onder de 16 jaar.

Waarom kiezen voor Medisch Centrum Jan van Goyen?


Aanmelden voor onze nieuwsbrief

anesthesiologie

De afdeling anesthesiologie beoordeelt uw lichamelijke conditie en bepaalt vervolgens welke soort narcose het meest geschikt voor u is. Daarnaast informeert de anesthesioloog u wat betreft medicijngebruik.

Dermatologie

Dermatologie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met het herkennen en behandelen van de huid. Bij onze dermatologen kunt u onder andere terecht voor een eczeem behandeling, een psoriasis behandeling of cosmetische dermatologie.

Flebologie

De afdeling flebologie behandelt ziekten waarbij de aderen van het bloedstelsel zijn aangedaan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het behandelen van spataderen, sclerocompressietherapie en Endoveneuze Lasertherapie (EVLB).

Orthopedie

De afdeling orthopedie houdt zich bezig met aandoeningen van en letsel aan het steun- en bewegingsapparaat. De oorzaak van onder andere knieklachten, voetklachten en schouderklachten worden hier opgespoord en behandeld.

Interne geneeskunde

Het specialisme interne geneeskunde houdt zich bezig met het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van ziekten van de inwendige organen van volwassen patiënten. Wij zijn met name gespecialiseerd in de symptomen van diabetes en hiv.

KNO

Zoals de naam al zegt, houdt de keel-neus-oorarts (KNO-arts) zich bezig met de behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren. De KNO-artsen in ons centrum verrichten ook operaties en poliklinische behandelingen.

KNO

Oogheelkunde

Voor oogproblemen die de huisarts en de opticien niet kunnen verhelpen, kunt u terecht bij onze afdeling Oogheelkunde. Onze oogartsen zijn onder andere gespecialiseerd in staar en netvliesafwijkingen..

Radiologie

In ons medisch centrum kunt u terecht voor röntgenfoto’s en echo’s. U kunt zonder afspraak terecht voor een röntgenfoto, maar voor een echografisch onderzoek is het noodzakelijk om een afspraak te maken via 020 305 5800.

Pijnbestrijding

Bij onze polikliniek pijnbestrijding kunt u terecht voor de behandeling van chronische pijn. Hieronder verstaan wij pijn die langer dan 3 tot 6 maanden duurt. Voor meer informatie over de diverse vormen van pijnbestrijding kunt u op onderstaande button klikken.

Plastische Chirurgie

In ons centrum werken zeer ervaren plastisch chirurgen die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie. U kunt bij hen terecht voor diverse behandelingen: van een borstvergroting tot een neuscorrectie.

Proctologie
(anale klachten)

Proctologie houdt zich bezig met aandoeningen rond de anus. Onze specialisten helpen u bij aandoeningen als aambeien, huidflapjes of pijnaandoeningen. De drempel om een afspraak te maken is door schaamte vaak hoog, maar dit is nergens voor nodig. Wij nodigen u uit om een afspraak te maken.

Wat zeggen onze patiënten?

9.7

Ik ben geopereerd aan mijn kruisband en erg tevreden over de behandeling. Alles verliep voorspoedig. Dr. Krijnen heeft alles goed uitgelegd en ik ben heel tevreden over het resultaat. Zeer netjes, minimale littekens. Daarnaast verliep het contact tussen mijn fysio, ProFysio, en Dr. Krijnen zeer goed, wat fijn is en waardoor ik snel geholpen werd. Wat ik zelf heel fijn vond, was dat Dr. Krijnen erg zelfverzekerd was/is (of tenminste zo overkomt), hierdoor had ik ook veel vertrouwen in de operatie en was ik niet echt zenuwachtig.

 

8.0

Fijne persoonlijke behandeling. Gemoedelijke, huiselijke sfeer waar men iedereen oordeelloos behandelt. Men luistert goed naar de wensen, angsten en vragen van de patiënt en probeert altijd een passende oplossing/steun te geven.

9.8

Ik kreeg pas een knieprothese toen er geen alternatieven meer waren, precies op tijd. Dr. Krijnen is erg gefocust en scherp zowel in zijn waarneming en uitvoering als in de communicatie daarover. Kortom uitstekend!