Home | Anesthesiologie

Anesthesiologie

anestesiologie illustratieOp het pre-operatieve spreekuur van de anesthesioloog beoordelen wij hoe uw lichamelijke conditie is en welke vorm van anesthesie het meest geschikt is voor u. Daarnaast krijgt u informatie over hoe u om moet gaan met de medicijnen die u eventueel gebruikt en het nuchter zijn voor de operatie.

Het pre-operatieve spreekuur is op woensdag van 8.30 en 15.00 uur. Neem bij uw bezoek aan de pre-operatieve poli uw actueel medicatieoverzicht mee.

Meer informatie? Bekijk onze folders onder de tab ‘Folders’ op deze pagina.

Het secretariaat anesthesie is telefonisch bereikbaar op dinsdag en woensdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Voor overige vragen kunt u ons ook per mail bereiken via pos@jvg.nl.

Locatie Jan van Goyenkade
Tel: 020 – 305 58 72

KEURMERK

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35 uur

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden annuleert Medisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken of wijzigt deze indien mogelijk in telefonische consulten. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch is afgesproken met uw behandelend specialist of huisarts.