Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Dr. A.L. Liem

Anesthesioloog

BIG-nummer: 39022492901

Dr. A.L. Liem

Anesthesioloog

BIG-nummer: 39022492901

Liong Liem studeerde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en deed zijn specialisatie in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein (1982). Zijn aandachtsgebied is pijngeneeskunde en neuromodulatie. Momenteel is hij twee dagen per week werkzaam bij Medisch Centrum Jan van Goyen op de afdeling pijnbestrijding.

Dr. Liem heeft verschillende artikelen over pijngeneeskunde en neuromodulatie gepubliceerd, spreekt regelmatig op zowel nationale als internationale conferenties en wordt tevens geregeld uitgenodigd om artsen te trainen in pijnbestrijding technieken.

In 2010 ontving Dr. Liem de Sam Hassenbusch prijs in Boedapest.

In de afgelopen jaren heeft Liong Liem zich gericht op het voltooien van zijn wetenschappelijk onderzoek voor de behandeling van chronische pijn en promoveerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in januari 2016 op het proefschrift “Stimulation of the Dorsal Root Ganglion for the Treatment of Chronic Pain”.

Nevenfuncties en lidmaatschappen:

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Behandelingen:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.