Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Dr. A. Vlug

Internist-endocrinoloog

BIG-nummer: 69909016301

Dr. A. Vlug

Internist-endocrinoloog

BIG-nummer: 69909016301

Annegreet Vlug is sinds 2018 werkzaam als specialist bij Medisch Centrum Jan van Goyen. De internist-endocrinoloog is opgeleid in het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in de Endocrinologie en heeft speciale ervaring opgedaan met botziekten zoals osteoporose in het Botcentrum van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Daarnaast is zij gepromoveerd in 2015 aan de Universiteit van Amsterdam op de hormonale regulatie van de botstofwisseling en heeft zij postdoctoraal onderzoek gedaan in de Verenigde Staten in 2017.

“Ik vind het belangrijk om goed te luisteren, een diagnose te stellen en samen met de patiënt een behandelplan te maken afgestemd op zijn of haar persoonlijke omstandigheden en keuzen. Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de patiënt. Een goede uitleg van het onderzoek, ziektebeeld en de behandelopties zijn dan ook een belangrijk onderdeel van het consult. Verder vind ik het in de uitoefening van mijn vak belangrijk om prettig en effectief samen te werken met collega’s en als team te kunnen optreden. Goede communicatie is daarbij essentieel.”

Annegreet Vlug gaat met een tevreden gevoel naar huis als haar patiënten zich gehoord en gesteund voelen en ze samen hun gezondheid hebben kunnen verbeteren.

Zij heeft verschillende wetenschappelijke publicaties op haar naam staan.

Lidmaatschappen

Zorgkaartnederland

Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Behandelingen:

Zoek & Vind