Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Dr. D.W.M. Verhagen

Internist-infectioloog

BIG-nummer: 89030500601

Dr. D.W.M. Verhagen

Internist-infectioloog

BIG-nummer: 89030500601

Dominique Verhagen studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij volgde haar opleiding tot internist in het OLVG en het AMC in Amsterdam. Na haar registratie in 1999 besloot zij zich verder te specialiseren in infectieziekten. Inmiddels is Dominique Verhagen al geruime tijd werkzaam als internist-infectioloog. Van 1999 tot 2004 was zij verbonden aan het AMC waar zij naast haar klinische werk een onderzoek startte naar de behandeling van patiënten met hartklepinfecties (endocarditis). In 2009 promoveerde zij op haar proefschrift ‘Clinical and pathophysiological aspects of infective endocarditis’. In dezelfde periode schreef Dominique Verhagen de Nederlandse Richtlijnen voor de behandeling van patiënten met endocarditis. Van 2004 tot 2007 was zij werkzaam als Chef de Clinique op de afdelingen Algemene Interne Geneeskunde en Infectieziekten in het VU medisch centrum.

Sinds 2007 is Dominique Verhagen als internist verbonden aan ons centrum. Zij verdeelt haar werkzaamheden over de polikliniek Algemene Interne Geneeskunde en het HIV behandelcentrum.

Naast haar werkzaamheden als internist/infectioloog is Dominique Verhagen actief als participerend specialist bij verschillende nationale en internationale wetenschappelijke onderzoeken die zich richten op de behandeling van HIV, AIDS en hepatitis en op de bijwerkingen die zich daarbij voordoen.

Lidmaatschappen

Zorgkaartnederland

Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Behandelingen:

Zoek & Vind