Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Dr. P. Tan

Radioloog

BIG-nummer: 59024217101

Dr. P. Tan

Radioloog

BIG-nummer: 59024217101

“Mijn fascinatie voor de medemens heb ik al mijn hele leven, dit zowel op het medisch als persoonlijk vlak. Dit leidde tot de keus van de studie geneeskunde die in 1989 cum laude afgerond kon worden aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. De keuze van de boeiende specialisatie radiologie waarbij een inkijk in het lichaam op de voorgrond staat is ook hiermee te verklaren.”

Dr. Poen Tan is sinds 1996 werkzaam als radioloog in Amsterdam. Sinds 1996 in het Lucas Andreas ziekenhuis, nu OLVG, en sinds 2015 ook in de kleinere en persoonlijke setting vang Medisch Centrum Jan van Goyen.

“Wat mij aanspreekt aan het werken bij Medisch Centrum Jan van Goyen is dat er de mogelijkheid wordt geboden om nog individuele zorg te bieden met oog voor de persoonlijke problematiek van de medemens. Het nauwe contact met de verwijzende collegae is hierbij ook van het grootste belang voor goede zorgverlening en wordt wederzijds zeer gewaardeerd. Aandachtsgebieden zijn eerstelijnszorg, musculoskeletale radiologie en echografie. Bovendien heb ik een grote passie voor het geven van onderwijs wat ik op diverse instituten al sinds 1991 als docent doe. Op dit moment geeft ik les aan de hogeschool InHolland op het gebied van de echografie, dit doe ik sinds 1996.”

ZorgkaartNederland

Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Behandelingen:

Zoek & Vind