Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Dr. A.L. van de Kar

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 69061030201

Dr. A.L. van de Kar

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 69061030201

Annekatrien van de Kar is sinds 2011 werkzaam als specialist in het OLVG en is in 2019 gestart bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Zij is opgeleid in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en heeft een deel van haar opleiding in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis volbracht. Haar studie geneeskunde heeft ze voltooid aan de Rijksuniversiteit in Groningen.

Al tijdens haar coschappen raakte ze gefascineerd door de plastische chirurgie. Vele behandelingen die wij uitvoeren zijn heel erg gepersonaliseerd. Vorm en functie komen vaak samen. Het is leuk om samen met een cliënt te bekijken wat voor hem of haar de meest geschikte behandeling is. Daarbij is het belangrijk om een zo reëel mogelijk verwachtingspatroon te scheppen. Het doel is om aan het einde van een behandeling een tevreden cliënt te hebben.

Daarom is het Esthetisch Centrum Jan van Goyen een optimale setting om cliënten te behandelen. Ervaring en deskundigheid komen daarbij goed van pas en door het volgen van nationale en internationale cursussen en congressen blijft ze up-to-date. De variatie aan behandelingen (oncologisch, reconstructief, cosmetisch, hand-pols/ trauma) en de verschillende cliënten maken dat het altijd een uitdaging blijft.

Lidmaatschappen

Nederlandse vereniging voor plastische chirurgie
Nederlandse vereniging voor heelkunde

Fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery (EBOPRAS)
Zit in Reputatiegroep NVPC en doet kwalititeitsvisitaties voor de NVPC

BIG-nummer: 69061030201

Behandelingen:

Zoek & Vind