Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Drs. C. Franke

Cosmetisch Arts

BIG-nummer: 79920968201​

Drs. C. Franke

Cosmetisch Arts

BIG-nummer: 79920968201​

Charlotte Franke heeft na haar studie Geneeskunde aan de VU in Amsterdam een aantal jaar gewerkt als arts bij de algemene chirurgie in Tergooi en plastische chirurgie in het OLVG. Daarna heeft zij zich gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en houdt zich nu als cosmetisch arts met veel plezier fulltime bezig met botox- en fillerbehandelingen.

“Het belangrijkste vind ik aandacht voor de patiënt en zijn/haar wens. Door deze uitgebreid te bespreken kunnen we samen bepalen wat de beste behandeling is om tot een mooi, fris en natuurlijk resultaat te komen. Mijn streven is om iemand er niet alleen beter te laten uitzien, maar zich vooral ook beter te laten voelen.”

Charlotte is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en woont regelmatig masterclasses, congressen en cursussen bij om haar kennis verder uit te breiden.

Behandelingen:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Zoek & Vind