Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Drs. E. Hajder

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 19914111301

Drs. E. Hajder

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 19914111301

Edin Hajder heeft geneeskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en daar cum laude zijn artsenbul behaald. Hij is opgeleid tot plastisch chirurg in OLVG en Amsterdam UMC. Een deel van zijn opleiding heeft hij doorlopen in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk, Spaarne Gasthuis enThe Hand Clinic. 

Tijdens zijn opleiding is hij voorzitter geweest van De Jonge Specialist. Dit is de landelijke beroepsvereniging voor alle medisch specialisten in opleiding. Hierbij zette hij zich in voor een gezond en veilig opleidingsklimaat en verdere modernisering van de medische vervolgopleidingen.

Binnen de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie zet Edin Hajder zich in voor nog betere zorg. Hij is actief binnen diverse commissies.

Sinds 2019 is hij fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) door het behalen van de Europese examens.

Om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de plastische chirurgie bezoekt hij met regelmaat congressen en cursussen in binnen- en buitenland.

“Esthetisch centrum Jan van Goyen bestaat uit een groep uitstekende en ambitieuze plastisch chirurgen. Samen bieden wij de hoogste kwaliteit zorg met persoonlijke aandacht. Ik vind het belangrijk om exact te begrijpen wat de wensen van de cliënt zijn om daarna mijn advies te kunnen geven. Wat de behandeling ook wordt, ik streef altijd naar een maximaal resultaat en een tevreden cliënt.”

Naast het Jan van Goyen is Edin Hajder ook werkzaam in OLVG Oost.

Lidmaatschappen
Lid van de NVPC
Lid van de NVEPC

Behandelingen:

Zoek & Vind