Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Drs. H.J. Nyst

KNO-arts

BIG-nummer: 39060719601

Drs. H.J. Nyst

KNO-arts

BIG-nummer: 39060719601

Heike Nyst is sinds 2010 werkzaam als KNO-arts in OLVG, en sinds 2022 ook werkzaam bij Medisch Centrum Jan van Goyen. De studie geneeskunde volgde zij aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze studie geneeskunde liep zij stage aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. 

Ze volgde haar opleiding tot KNO-arts in het AMC te Amsterdam. Voorafgaand aan deze opleiding werkte ze in het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam en deed zij gedurende 2 jaar onderzoek naar Photodynamische Therapie bij nasopharynxcarcinomen. 

Heike: “Ik vind de KNO-heelkunde een erg interessant en afwisselend vak. Je maakt als KNO-arts het hele proces mee; vanaf het bezoek aan de poli, de behandeling tot en met het vervolgtraject. Daarnaast zie je patiënten in alle leeftijdscategorieën. Ik beoefen het KNO-vak in de volle breedte, met als belangrijkste aandachtsgebied de oorheelkunde. Ik ben gespecialiseerd in operaties van het oor vanwege chronische oorontstekingen (chronische otitis media en cholesteatoom). Ik vind het erg belangrijk en leuk om een patiënt weer een goed gehoor te geven, zonder chronische oorontstekingen. Kortom: een  goede kwaliteit van leven voor patiënten.”

Behandelingen:
KNO

Zoek & Vind