Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Drs. J.G. van der Meer

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 9913833601

Drs. J.G. van der Meer

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 9913833601

Drs. J.G. van der Meer volgde haar opleiding tot plastisch chirurg in Amsterdam UMC – AMC en OLVG. Een gedeelte van haar opleiding heeft zij voldaan in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Rode Kruis ziekenhuis/brandwondencentrum Beverwijk en het Spaarne Gasthuis te Haarlem.

Tijdens haar opleiding heeft zij een ISAPS Fellowship in Duitsland gevolgd waarin zij zich toelegde op de esthetische en reconstructieve periorbitale- en aangezichtschirurgie. Ook heeft zij verschillende bestuurlijke functies vervuld binnen de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en als voorzitter van de Junior Vereniging voor Plastische Chirurgie (JVPC). Hierin hield zij zich bezig met de kwaliteit van de opleiding plastische chirurgie en behartigde zij de belangen van de arts assistenten.  Zij heeft geparticipeerd in verschillende medische missies in onder andere Marokko, Laos en Tanzania.

Sinds 2019 is zij European Board Certified Plastic Surgeon (EBOPRAS) doordat zij het hiervoor vereiste examen heeft behaald.

‘Het vertrouwen van iemand krijgen en die persoon behandelen en opereren is ontzettend bijzonder. Als plastisch chirurg zijn we creatief en dynamisch; ieder consult stellen we een individueel en op maat gemaakt behandelplan op. Afleveren van precisiewerk en het optimale haalbare resultaat voor zowel vorm als functie zijn hierbij mijn streven.

Naast het Jan van Goyen is Josien van der Meer ook werkzaam als plastisch chirurg in OLVG.

Lidmaatschappen

BIG-nummer: 19913833601

Behandelingen:

Zoek & Vind