Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Dr. J.M.G. Florisson

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 39065873501

Dr. J.M.G. Florisson

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 39065873501

Joyce Florisson behaalde haar artsendiploma aan de Universiteit van Maastricht in 2006. Na haar studie geneeskunde heeft ze zich gespecialiseerd in de plastische, reconstructieve en handchirurgie aan het Erasmus MC, Sophia Kinderziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis en de Daniel Den Hoed Kliniek. Zij is officieel fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) door in april 2016 de hiervoor vereiste examens te behalen.

Na het voltooien van haar opleiding heeft ze als staflid gewerkt in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven om zich verder te specialiseren in de mamma chirurgie, aangezichtschirurgie en de post-bariatrische chirurgie.

Dr. Florisson is sinds 2018 werkzaam bij het Jan van Goyen en werkt daarnaast ook in OLVG Oost.

Bij het Jan van Goyen concentreert Joyce Florisson zich met name op de esthetische chirurgie. Met name de borstchirurgie, gynaecomastie, buikwandcorrecties, liposuctie en lipofilling, en boven- en onderooglidcorrecties. Maar natuurlijk ook correcties van schaamlippen, flaporen, littekens en kleine handchirurgie.

In het OLVG Oost verricht ze verzekerde plastisch chirurgische ingrepen, zoals buikwand chirurgie met rectus herstel, correcties van overtollige huid na fors gewichtsverlies, borst reconstructies en aangezichts reconstructies.

“Binnen Jan van Goyen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Het is prettig om deel uit te kunnen maken van een ambitieus en gedreven team. Samen kunnen we top zorg op maat bieden met alle aandacht die een patiënt verdient.“

Joyce Florisson heeft onderzoek gedaan naar hersenafwijkingen bij kinderen met een aangeboren schedelafwijking.

Lidmaatschappen

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Kliniekervaringen
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Behandelingen:

Zoek & Vind