Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Drs. W.G. van Selms

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 19023848501

Drs. W.G. van Selms

Plastisch chirurg

BIG-nummer: 19023848501

Plastisch chirurg Gijs van Selms is opgeleid in Antwerpen (RUCA) en Rotterdam (Erasmus Universiteit). Na zijn militaire dienstplicht bij de Marine , werd zijn algemeen chirurgische opleiding gestart in het Clara Ziekenhuis te Rotterdam, (van 1983  tot 1989), waarna de opleiding tot plastisch chirurg werd vervolgd in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam (van 1989 tot 1992). Onder leiding van Professor Dr. J. van der Meulen deed dokter Gijs van Selms ervaring op in alle facetten van de plastische chirurgie.

Vanaf 1993 tot 2019  is van Selms werkzaam geweest in het huidige OLVG (west) en het Esthetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam. In 2019 heeft hij besloten om zich volledig te concentreren op het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, waar hij bijna alle ingrepen op het gebied van esthetische chirurgie uitvoert.

Drs. van Selms is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord met als aandachtsgebieden borstcorrecties, buikwandcorrecties, ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, liposuctie en lipofilling. Daarnaast is hij ook bedreven in het uitvoeren van de littekencorrectie, flapoorcorrectie, kleine huid chirurgie en handchirurgie.

Meer weten over Gijs van Selms? Ga naar www.gijsvanselms.nl

Lidmaatschappen

Kliniekervaringen

Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

BIG-nummer: 19023848501

Behandelingen:

Zoek & Vind