Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Fatima Malki

verpleegkundig specialist

BIG-nummer: 59031207630

Fatima Malki

verpleegkundig specialist

BIG-nummer: 59031207630

Fatima Malki volgde diverse opleidingen tot (diabetes) verpleegkundige en verpleegkundig specialist. Na jarenlang bij het Slotervaartziekenhuis werkzaam zijn geweest werkt ze nu met veel plezier bij Medisch Centrum Jan van Goyen.  Ze is zelfstandig behandelaar met een zelfstandige bevoegdheid en biedt een integrale behandeling aan patiënten. Hierbij zorgt zij voor continuïteit en kwaliteit van de behandeling. De behandeling omvat zowel geneeskundige als verpleegkundige interventies.

‘Iedere patiënt is uniek en vraagt om een individuele aanpak. Samen met mijn patiënt zoek ik naar een balans waarbij hij of zij goed voor zichzelf kan zorgen. Hierbij probeer ik mijzelf altijd af te vragen wat ik zou doen als ik de patiënt zou zijn. Het maakt mij blij als ik het gevoel heb dat ik iets voor mijn patiënten heb kunnen betekenen, zodat zij de komende periode weer met een goed gevoel verder kunnen.’

Naast haar werk als verpleegkundig specialist is Fatima redactielid bij het vakblad Diabetes Pro en heeft hierin ook een vaste column. Daarnaast is zij gastdocent en trainer en lid van het Netwerk Verpleegkundig specialisten Diabetes.

Behandelingen:

Zoek & Vind