Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

J. Heisen

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 39066086104

J. Heisen

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 39066086104

Jelle Heisen is sinds 2006 fysiotherapeut. Hij heeft zelf op nationaal niveau atletiek (400 meter) bedreven en benadert het vak van fysiotherapeut met dezelfde topsportmentaliteit. Heisen heeft veel ervaring in de begeleiding van topsporters en is onder andere al meer dan 6 jaar betrokken bij de begeleiding van het Nederlands dames handbalteam. Daarnaast heeft hij diverse (individuele) Olympische sporters gerevalideerd. De (manueel-)fysiotherapeut wil in nauw contact met goede orthopedische chirurgen en sportartsen, het beste beleid voor de revalidatie samenstellen. Heisen is ook werkzaam bij Movamento en werkt onder meer voor AFC Ajax.

Naast deze activiteiten heeft hij ‘Stichting Elleboogkliniek.nl’ opgericht. Het doel van de stichting is om de kwaliteit van de orthopedische en fysiotherapeutische behandeling van deze klachten te verbeteren.

Behandelingen:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Zoek & Vind