Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

J. Stienstra

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 69060030904

J. Stienstra

Fysiotherapeut

BIG-nummer: 69060030904

Jorden Stienstra is in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht waarna hij in dienst trad bij ProFysio in het centrum van Amsterdam, een praktijk gespecialiseerd in de behandeling van orthopedische klachten. Naast zijn werk in de praktijk is hij ook verbonden aan de afdeling Orthopedie van het OLVG West (SLAZ). Samen met orthopedisch chirurg M.R. Krijken houdt hij gezamenlijk spreekuur op de Jan van Goyen.

Jorden is gespecialiseerd in sport- en orthopedisch gerelateerde klachten (knieën en schouders). Hij heeft veel profijt van zijn achtergrond als gymleraar (afgestudeerd in Groningen in 2000) en van zijn ervaring als fysiotherapeut bij een betaald voetbalorganisatie (2008-2010).

Jorden speelde ook amateur- en betaald voetbal, waarbij hij zijn voorste kruisband scheurde en zijn meniscus beschadigde. Zijn eigen ervaring met de reconstructie van de voorste kruisband en het revalidatieproces gebruikt hij nu bij de behandeling van patiënten met een breed scala aan knieproblemen.

Zorgkaartnederland

Klik hier om de ervaringen van patiënten met deze arts te lezen of om een ​​review achter te laten.

Behandelingen:

Zoek & Vind