Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Lonneke Baltus

Diabetesverpleegkundige

BIG-nummer: 19915926130

Lonneke Baltus

Diabetesverpleegkundige

BIG-nummer: 19915926130

“Ik ben diabetesverpleegkundige en begeleid patiënten met diabetes type 1 en 2. Dit kan op locatie zijn, maar ook telefonisch of via de mail.

Ook al zijn er veel medicijnen ter behandeling van diabetes,  het is voor de patiënt een enorm ingrijpende ziekte die er altijd is. Het geeft mij voldoening om iemand daarbij te kunnen helpen en ondersteunen. Hierbij houd ik er altijd rekening mee dat geen patiënt hetzelfde is. Iedere patiënt kiest zelf wat belangrijk is en wat voor hem of haar kwaliteit van leven is.

Ik hoor vaak van patiënten dat ik geduldig en betrokken ben. Dat zijn natuurlijk mooie complimenten. Ik kan heel blij zijn als ik iemand heb kunnen helpen om een betere instelling van de bloedsuikers te krijgen. Met name wanneer ze (zelf)vertrouwen hebben gekregen in hun eigen handelen en daardoor steeds beter weten hoe ze de bloedsuikers kunnen reguleren. Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten zich geholpen voelen en dat ze weten dat ze ons altijd kunnen benaderen voor hulp en vragen.”

Behandelingen:

Zoek & Vind