Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Prof. dr. G.J. Nolst Trenité

BIG-nummer: 69023004301

Prof. dr. G.J. Nolst Trenité

BIG-nummer: 69023004301

Prof. Gilbert Nolst Trenité is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve chirurgie van de neus en internationaal bekend en werd opgeleid in Amsterdam (UvA) tot KNO-arts. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring en duizenden neusoperaties uitgevoerd. Hij streeft altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Wegens zijn grote expertise in hersteloperaties, ziet hij ook regelmatig patiënten uit het buitenland.

Nolst Trenité publiceerde in 1993 een Internationaal leerboek, Rhinoplasty “A practical guide to functional and esthetic surgery of the nose”. Professor Nolst Trenité heeft nieuwe operatietechnieken ontwikkeld voor de neusreconstructie van schisis en lepra patiënten en een groot aantal Nederlandse en buitenlandse dokters opgeleid. Hij startte in 1994 een Internationale cursus “Modern Rhinoplasty Techniques” in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam, dat uitgroeide tot de meest vooraanstaande cursus in Europa. Hij opereerde (live surgery demonstraties) in verschillende landen in Europa en regelmatig in het Midden Oosten en Zuid Amerika.

Naast zijn academische carrière werkt hij al ruim 20 jaar in de Jan van Goyenkliniek. Nolst Trenité schrijft regelmatig blogs.

Nevenactiviteiten

Meer weten over prof. Nolst Trenité? Ga naar www.rhinoplasty.nl

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

Behandelingen:

Zoek & Vind