Home | Artsen | Dr. D.W.M. Verhagen

Dr. D.W.M. Verhagen

 Dominique Verhagen studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij volgde haar opleiding tot internist in het OLVG en het AMC in Amsterdam. Na haar registratie in 1999 besloot zij zich verder te specialiseren in infectieziekten. Inmiddels is Dominique Verhagen al geruime tijd werkzaam als internist-infectioloog. Van 1999 tot 2004 was zij verbonden aan het AMC waar zij naast haar klinische werk een onderzoek startte naar de behandeling van patiënten met hartklepinfecties (endocarditis). In 2009 promoveerde zij op haar proefschrift ‘Clinical and pathophysiological aspects of infective endocarditis’. In dezelfde periode schreef Dominique Verhagen de Nederlandse Richtlijnen voor de behandeling van patiënten met endocarditis. Van 2004 tot 2007 was zij werkzaam als Chef de Clinique op de afdelingen Algemene Interne Geneeskunde en Infectieziekten in het VU medisch centrum.

Sinds 2007 is Dominique Verhagen als internist verbonden aan ons centrum. Zij verdeelt haar werkzaamheden over de polikliniek Algemene Interne Geneeskunde en het HIV behandelcentrum.

Naast haar werkzaamheden als internist/infectioloog is Dominique Verhagen actief als participerend specialist bij verschillende nationale en internationale wetenschappelijke onderzoeken die zich richten op de behandeling van HIV, AIDS en hepatitis en op de bijwerkingen die zich daarbij voordoen.

Lidmaatschappen

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 89030500601

KEURMERK

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here