Home | Artsen | Dr. S.M.M. de Castro

Dr. S.M.M. de Castro

Dr. Steve de Castro is chirurg in het OLVG en en nu ook werkzaam bij Medisch Centrum Jan van Goyen. Hij studeerde aan de UVA en is vervolgens opgeleid tot chirurg in het AMC. De Castro heeft zich naast de algemene chirurgie gespecialiseerd in de gastro intestinale chirurgie, de bariatrische chirurgie en de proctologie. Het laatste gaat over de kennis van ‘de uitgang’ van ons lichaam. Dit omvat de behandeling van aambeien, fissuren (scheuren van de huid rond de anus), abces of fistels rondom de anus en wratten.

In het OLVG draagt hij bij aan de opleiding tot chirurg van arts-assistenten door het geven van onderwijs en supervisie. Daarnaast bezoekt hij regelmatig wetenschappelijke congressen en nascholingen zodat hij up to date blijft.

Dr. de Castro verdeelt zijn werkzaamheden als chirurg over Medisch Centrum Jan van Goyen, OLVG Oost en OLVG West.

Nevenactiviteiten en lidmaatschappen

ZORGKAARTNEDERLAND
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 69908460101

KEURMERK

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here