Home | Artsen | Drs. A.J. Jensema

Drs. A.J. Jensema

Drs. Annigje Jensema is sinds 2009 Dermatoloog en Fleboloog. Sinds augustus 2015 werkt zij zowel in het Medisch Centrum als Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Hiervoor was zij werkzaam in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en het OLVG.

Zij studeerde Geneeskunde aan de UvA en is vervolgens opgeleid tot Dermatoloog in het AMC. Tijdens haar studie en opleiding heeft zij meerdere maanden in het buitenland gewerkt, waaronder in de VS, Tanzania en Suriname.

Naast de algemene dermatologie heeft zij zich gespecialiseerd in de flebologie (spataderzorg), de huidchirurgie en nagelaandoeningen- en chirurgie. Ook doet zij cosmetische dermatologische verrichtingen.

LIDMAATSCHAPPEN

ZORGKAARTNEDERLAND
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 09055483901

KEURMERK

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35 uur

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden annuleert Medisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken of wijzigt deze indien mogelijk in telefonische consulten. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch is afgesproken met uw behandelend specialist of huisarts.