Home | Artsen | Drs. A. Tan

Drs. A. Tan

Anouk Tan is sinds 2017 werkzaam als medisch specialist. Zij is opgeleid tot plastisch chirurg in het Medisch Centrum Leeuwarden en Universitair Medisch Centrum Groningen. In 2017 behaalde zij de vereiste examens om zich officieel fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) te mogen noemen. Na het voltooien van haar medische specialisatie tot plastisch chirurg heeft zij in het Royal Adelaide Hospital te Australië gewerkt als Fellow Hand Surgery om zich verder te bekwamen in de hand- en polschirurgie. Momenteel is zij ook werkzaam in het OLVG locatie Oost en West.

Zij verricht hand- en pols chirurgie, maar ook voor esthetische chirurgie (borstverkleiningen, borstreconstructies, symmetriserende correcties, ooglidcorrecties, buikwandcorrecties) en de algemene plastische chirurgie kunt u bij haar terecht.

Een luisterend oor, oog voor detail en creativiteit vindt zij belangrijk. “In de Plastische Chirurgie speelt creativiteit een belangrijke rol. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. De uitdaging is om samen met de patiënt een behandeling te vinden waar beide partijen een goed gevoel bij hebben.”

Door regelmatig (inter)nationale scholingsdagen en congressen te bezoeken blijft zij op de hoogte van de laatste inzichten. Zij heeft een aantal publicaties in verschillende wetenschappelijke tijdschriften.

Lidmaatschappen

ZORGKAARTNEDERLAND
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 39909243201