Home | Artsen | Drs. M.E. Buncamper

Drs. M.E. Buncamper

Marlon Buncamper groeide op op Curaçao en vertrok in 1990 naar Nederland waar hij Geneeskunde studeerde in Maastricht. Aansluitend werkte hij op de afdelingen EHBO chirurgie en plastische chirurgie van het Academisch Ziekenhuis in Maastricht en in een ziekenhuis op Sint Maarten. Marlon Buncamper specialiseerde zich in de plastische en reconstructieve chirurgie in het Universitair Ziekenhuis in Gent. Hier verrichtte hij tevens onderzoek. In Los Angeles volgde hij een facelift fellowship en liposuctie course.

Vanaf 2007 werkte Marlon Buncamper als oncologisch micro chirurg in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en als plastisch chirurg in de Velthuis kliniek. In 2010 kwam hij het team van plastisch chirurgen versterken van de VUmc en het Esthetisch Centrum Amsterdam.

Marlon Buncamper is plastisch chirurg in de breedste zin van het woord met als aandachtsgebieden alle aspecten van borstchirurgie (borstvergroting, borstverkleining, borstreconstructie, symmetriecorrectie), facelift, liposuctie en buikwandcorrecties en is daarnaast gespecialiseerd in transgender en genitale operaties.

Lidmaatschappen

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 39048520501

KEURMERK