Home | Artsen | Drs. W.G. van Selms

Drs. W.G. van Selms

Gijs van Selms is plastisch chirurg. Na zijn studie geneeskunde in Antwerpen en Rotterdam is hij zes jaar algemene chirurgie gaan doen, gevolgd door de opleiding plastische chirurgie in het Erasmus Medisch Centrum. Vanaf 1993 zijn het OLVG West en Medisch Centrum Jan van Goyen zijn vaste werkplekken.

Tijdens zijn opleidingsjaren is Gijs van Selms getraind in de plastische- en reconstructieve zorg, met traumatologie in de breedste zin van het woord. Na zijn opleiding kreeg hij meer en meer te maken met de esthetische zorg en bezocht hij internationale congressen en buitenlandse klinieken.

Sinds negen jaar organiseert hij samen met het bestuur van de NVEPC (Nederlandse Vereniging van Esthetische Plastische Chirurgie) jaarlijks een internationaal Live Surgery Congres in het OLVG West.Bij deze congressen komen plastische chirurgen uit binnen- en buitenland bij elkaar om te opereren, wat een enorme input aan nieuwe kennis en technieken geeft.

Bij het Jan van Goyen concentreert Gijs van Selms zich vooral op de esthetische lichaamschirurgie, zoals borstchirurgie, de (kleinere) buikwandcorrectie, liposuctie en lipofilling, boven- en onderooglidcorrectie en correcties van schaamlippen, flaporen, littekens en gynaecomastievorming.

In het OLVG West verricht hij verzekerde plastisch chirurgische ingrepen, zoals trauma plastische chirurgie, buikwand chirurgie met rectus herstel, prothese ingrepen en handchirurgie.

Lidmaatschappen

Meer weten over Gijs van Selms? Ga naar www.gijsvanselms.nl

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 19023848501

KEURMERK