Home | Artsen | J. Stienstra

J. Stienstra

 Jorden Stienstra is in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hij is vanaf die tijd als fysiotherapeut werkzaam bij ProFysio , een praktijk in het centrum van Amsterdam gespecialiseerd in de behandeling van orthopedische klachten. Naast zijn werkzaamheden op de praktijk is hij verbonden aan de vakgroep Orthopedie van het OLVG West (SLAZ). Hij verzorgt samen met orthopedisch chirurg M.R.  Krijnen een gezamenlijk spreekuur in het JvG.

Jorden heeft zich gespecialiseerd  in sport- en orthopedisch gerelateerde klachten (knie en schouder).  Zijn achtergrond als docent lichamelijk opvoeding (afgestudeerd 2000, Groningen) en zijn ervaring als fysiotherapeut bij een betaald voetbal organisatie (2008-2010) komen hierbij goed van pas.

Jorden heeft  zelf actief op amateur en betaald niveau gevoetbald waarbij hij zelf een voorste kruisband ruptuur en meniscusletsel heeft opgelopen. Zijn eigen ervaring met een voorste kruisband reconstructie en het daarbij behorende revalidatietraject  neemt hij nu mee bij de behandeling van patiënten met uiteenlopende knieklachten.

Zorgkaartnederland
Lees hier de ervaringen met deze arts of laat zelf een ervaring achter.

 

BIG-nummer: 69060030904

KEURMERK