Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Armlift

De huid van de bovenarm kan door gewichtsverlies of veroudering zijn elasticiteit hebben verloren. Er kan overtollige, slappe huid ontstaan wat helaas niet vermindert door training. Als u dit als storend ervaart, kan een armlift de oplossing zijn.

Wat wordt er gedaan bij een armlift?

Bij een armlift wordt overtollig huid en vetweefsel chirurgisch verwijderd via een incisie aan de onderzijde van de arm. Het voordeel van de ingreep is dat de huid strak wordt, een nadeel van een armlift is dat de ingreep een groot litteken geeft. Het litteken komt aan de onderkant van de arm maar zal wel zichtbaar zijn.

De operatie

Tijdens deze operatie gaat u onder algehele narcose. De ingreep bestaat uit het verwijderen van de bovenarmhuid en indien aanwezig, vetweefsel. De insnijding vindt plaats tussen de oksel en de elleboog, aan de onder/binnenkant van de arm. Er worden oplosbare hechtingen gebruikt die niet verwijderd hoeven te worden. Vervolgens worden uw armen verbonden. De ingreep duurt ongeveer een uur.

Een armlift is een plastisch chirurgische ingreep. De operatie wordt daarom uitgevoerd door onze plastische chirurgen, in ons esthetisch centrum. Meer informatie over deze ingreep vindt u hier.

Heeft u een vraag over Armlift? Stuur ons dan een e-mail.

Op deze pagina:

Zoek & Vind