Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Elleboogklachten

De elleboogpoli (afdeling orthopedie) is er voor mensen met elleboogklachten van allerlei aard. Dit zijn veelvoorkomende klachten met grote impact op het leven van patiënten. De meeste patiënten kunnen bij ons op een niet-operatieve wijze behandeld worden.

Om iedere patiënt de beste behandeling te geven, werken we bij Medisch Centrum Jan van Goyen met een interdisciplinair team. In dit team richt een gespecialiseerd fysiotherapeut zich vooral op de niet-operatieve behandeling en orthopedisch chirurg Michel van den Bekerom vooral op de operatieve behandelingen.

In de praktijk zien we dat we door middel van deze samenwerking de patiënten beter op eigen niveau kunnen behandelen. De behandeling voor uw elleboog volgt wanneer wij de verschillende behandelopties met u besproken hebben en we samen een beslissing hebben genomen die past bij uw persoonlijke situatie.

Behandeling

De beste behandeling begint met de beste start en dus de correcte diagnose. Ons interdisciplinaire team is zeer ervaren in de evaluatie van elleboogaandoeningen. Het kan zijn dat, mits dit organisatorisch haalbaar is, een ander lid van het team wordt gevraagd voor verdere afstemming van behandeling. Wanneer u door de physician assistant wordt gezien en een operatie de beste behandeling blijkt te zijn, wordt de orthopedisch chirurg erbij betrokken.

Diagnose en behandeltraject

Goede elleboogzorg vraagt om een goede diagnose en een concreet evaluatief behandeltraject waarin samen met u de behandeldoelen en behandelafspraken worden vastgesteld. We hebben een uitgebreid netwerk van professionals die zich met elleboogklachten bezighouden.

Klachten in uw elleboog?

Ons team helpt u graag verder om uw pijn te verlichten en uw mobiliteit te verbeteren.

  • Korte wachttijden
  • U treft steeds dezelfde arts
  • Nauwe samenwerking met OLVG

Neem contact op

Bel ons voor een afspraak op 020 305 58 17.

Heeft u een vraag over Elleboogklachten? Stuur ons dan een e-mail.

Op deze pagina:

Zoek & Vind