Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Elleboogklachten

De elleboogpoli is er voor mensen met elleboogklachten van allerlei aard. Dit zijn veelvoorkomende klachten met grote impact op het leven van patiënten. De meeste patiënten kunnen op een niet-operatieve wijze behandeld worden. Om iedere patiënt de beste behandeling te geven, werken we bij Medisch Centrum Jan van Goyen met een interdisciplinair team. In dit team richten gespecialiseerd physician assistant  IJsbrand Ram en gespecialiseerde fysiotherapeut Jelle Heisen zich vooral op de niet-operatieve behandeling en orthopedisch chirurg Michel van den Bekerom vooral op de operatieve behandelingen.

In de praktijk zien we dat we door middel van deze samenwerking de patiënten beter op eigen niveau kunnen behandelen.

Behandeling

De beste behandeling begint met de beste start en dus de correcte diagnose. Ons interdisciplinaire team is zeer ervaren in de evaluatie van elleboogaandoeningen. Het kan zijn dat, mits dit organisatorisch haalbaar is, een ander lid van het team wordt gevraagd voor verdere afstemming van behandeling. Wanneer u door de physician assistant wordt gezien en een operatie de beste behandeling blijkt te zijn, wordt de chirurg erbij betrokken.

Goede elleboogzorg vraagt om een goede diagnose en een concreet evaluatief behandeltraject waarin samen met u de behandeldoelen en behandelafspraken worden vastgesteld. We hebben een uitgebreid netwerk van professionals die zich met elleboogklachten bezighouden.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Elleboogklachten? Stuur ons dan een e-mail.
U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak. U heeft een verwijzing van uw huisarts nodig. Komt u voor het eerst op de polikliniek Orthopedie? Zorg dan dat u 15 minuten voor uw afspraak aanwezig bent voor het maken van een röntgenfoto. Locatie Jan van Goyenkade T: 020 – 3055817

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Op deze pagina:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Zoek & Vind