Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Elleboogklachten

De elleboogpoli is er voor mensen met elleboogklachten van allerlei aard. Dit zijn veelvoorkomende klachten met grote impact op het leven van patiënten. De meeste patiënten kunnen op een niet-operatieve wijze behandeld worden. Om iedere patiënt de beste behandeling te geven, werken we bij Medisch Centrum Jan van Goyen met een interdisciplinair team. In dit team richt een gespecialiseerd fysiotherapeut zich vooral op de niet-operatieve behandeling en orthopedisch chirurg Michel van den Bekerom vooral op de operatieve behandelingen.

In de praktijk zien we dat we door middel van deze samenwerking de patiënten beter op eigen niveau kunnen behandelen.

Behandeling

De beste behandeling begint met de beste start en dus de correcte diagnose. Ons interdisciplinaire team is zeer ervaren in de evaluatie van elleboogaandoeningen. Het kan zijn dat, mits dit organisatorisch haalbaar is, een ander lid van het team wordt gevraagd voor verdere afstemming van behandeling. Wanneer u door de physician assistant wordt gezien en een operatie de beste behandeling blijkt te zijn, wordt de chirurg erbij betrokken.

Goede elleboogzorg vraagt om een goede diagnose en een concreet evaluatief behandeltraject waarin samen met u de behandeldoelen en behandelafspraken worden vastgesteld. We hebben een uitgebreid netwerk van professionals die zich met elleboogklachten bezighouden.

Heeft u een vraag over Elleboogklachten? Stuur ons dan een e-mail.

Op deze pagina:

Zoek & Vind