Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Hand- en polschirurgie

Hand- en polsklachten komen vaak voor en zijn complex. Wanneer u last heeft van uw pols, of uw hand niet meer volledig kan gebruiken, beperkt u dat in uw dagelijkse bezigheden. Er zijn maar weinig (plastisch) chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in dit soort problemen.

Iedereen met hand- of polsaandoeningen kan terecht bij Medisch Centrum Jan van Goyen. Drs. Paula Roossink is gespecialiseerd in deze problematiek en staat klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Zij richt zich op patiënten met hand- en polsproblemen zoals:

  • Gewrichtslijtage (artrose)
  • Zenuwbeknelling
  • Letsel aan pezen en/of banden
  • Pees irritaties
  • Ganglion

Er wordt nauw samengewerkt met handtherapeuten in de buurt voor een optimale uitkomst van de behandelingen. Alle behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Hand- en polschirurgie? Stuur ons dan een e-mail.
U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak.Op maandag, dinsdag en woensdagavond is er tevens spreekuur tot 20.00 uur.Locatie ConcertgebouwpleinT: 020 – 3055847

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Op deze pagina:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Zoek & Vind