Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

HIV

De afdeling infectiezieken maakt deel uit van het door het ministerie aangewezen hiv-behandelcentrum Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam. De behandeling vindt echter plaats door een zelfstandig hiv-behandelteam in een kleinschalige setting in het Medisch Centrum Jan van Goyen.

Patiënten met een hiv-infectie met en zonder symptomen kunnen altijd op korte termijn bij ons onder behandeling komen. Spoedverwijzingen via de huisarts kunnen na telefonische melding nog diezelfde dag door ons worden gehonoreerd. Ook patiënten die menen niet lang te kunnen wachten en zelf contact met ons gezocht hebben, kunnen op zeer korte termijn een afspraak maken.

Hiv-behandelcentrum

Behandelteam

Dominique Verhagen, internist-infectioloog
Fanny Lauw, internist-infectioloog
Marc van Wijk, verpleegkundig consulent HIV

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over HIV? Stuur ons dan een e-mail.
U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak of mailen naar de poli interne geneeskunde.U heeft wel een verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt op maandagavond van 17.30 tot 19.30 uur terecht voor een afspraak op de po

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Op deze pagina:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Zoek & Vind