Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Injectables

Heeft u last van migraine, zweetoksels of tandenknarsen? Door het gebruik van tijdelijke spierontspanners verhelpen onze cosmetisch artsen uw probleem. Ook als u zich stoort aan zichtbare rimpels in het gelaat, bieden onze cosmetisch artsen een op maat gemaakte oplossing.

Tijdelijke spierontspanners 

Met enkele prikjes behandelt de cosmetisch arts de zones waar u het nodig heeft. Last van overmatig zweten? Dan krijgt u kleine prikjes onder de oksel. Stoor u zich aan de fronsrimpel? Dan wordt deze zone door de specialist behandeld met tijdelijke spierontspanners. Het resultaat van spierontspanners is na ongeveer twee weken goed zichtbaar. Na drie tot zes maanden is het middel uitgewerkt en kan de behandeling zonder problemen herhaald worden.

Fillers

Fillers zijn geschikt voor het opvullen van lijntjes en rimpels in het gelaat. Ook voor het herstellen van de contouren, het opvullen van ingevallen wangen of het verstrakken van de kin- en kaaklijn bieden fillers een oplossing. Samen met de cosmetisch arts bespreek je tijdens het consult wat jouw wensen zijn. De duur en de kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het te behandelen gebied. Het resultaat van een filler behandeling blijft zes maanden tot een jaar zichtbaar.

De injectable behandelingen worden uitgevoerd door Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Specialisten

Heeft u een vraag over Injectables? Stuur ons dan een e-mail.

Op deze pagina:

Zoek & Vind