Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Inwendige BH (Breform)

Breform is een revolutionaire, chirurgische borststeun in de vorm van een inwendige BH. Het Breformsysteem is uitermate geschikt voor vrouwen met middelmatige tot grote borsten en werd ontworpen om uitgezakte borsten tegen te gaan die het gevolg zijn van zwaartekracht, borstvoeding en leeftijd.

De inwendige BH is na de operatie niet te voelen door de huid heen en voelt natuurlijk aan. De Breform inwendige BH kan levenslang blijven zitten en zal de borst ook permanent blijven steunen. Hierdoor wordt opnieuw uitzakken van de borst tegengegaan. Het Breformsysteem wordt gefabriceerd door Aspide Medical in Frankrijk en is vervaardigd van polyestergaas. Dit materiaal werd nauwkeurig geanalyseerd en onderzocht en kreeg een CE goedkeuring. Het inerte gaasmateriaal heeft geen invloed op een mammografie. Ook eventuele chirurgie voor tumoren in de borst wordt in de toekomst niet gehinderd door de Breform BH.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Inwendige BH (Breform)? Stuur ons dan een e-mail.
U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak. Op maandag, dinsdag en woensdagavond is er tevens spreekuur tot 20.00 uur. Locatie Concertgebouwplein T: 020 – 3055847

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Op deze pagina:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.