Home | Compact programma echografie

Compact programma echografie

Sinds een jaar kunnen patiënten van MC JvG elke maandagmiddag en -avond voor echografie terecht bij de afdeling Radiologie. Recentelijk is het maandagprogramma efficiënter ingericht met meer ruimte voor muskuloskeletale echo’s. Reden hiervoor is de toenemende vraag vanuit huisartsen naar echo’s van schouders, elleboog, polsen, heup en knie.

Hierbij kunnen wij antwoord geven op vragen over de cuff, bursitis, gewrichtseffusie, AC problemen (schouder); gewrichtseffusie, tennis-/golf-elleboog, bursitis (elleboog); ganglioncysten, flexor/extensor problematiek of carpaaltunnel (pols); gewrichtseffusie, (heup), en gewrichtseffusie, bandproblemen en bakerse cyste (knie).

Ook infiltraties kunnen wij geïndiceerd voor u doen. De opzet met korte tijd voor een echo is om de infiltratie als advies aan de patiënt mee te geven en de patiënt de gelegenheid te geven dit met u te overleggen. De infiltratie kan, indien gewenst, in het algemeen binnen een week worden verricht.

Voor eventuele vragen over de mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen via 020 – 3055 870 of we kunnen bij u langskomen.

KEURMERK