Home | Disclaimer

Disclaimer

Stichting Medisch Centrum Jan van Goyen stelt de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties, informatie op deze website, of aan op elektronisch verstrekte adviezen, kunnen bezoekers geen rechten ontlenen.

Op deze website zijn links opgenomen naar informatiebronnen die niet door het Medisch Centrum Jan van Goyen worden beheerd. Voor de inhoud van de informatie van deze bronnen draagt Medisch Centrum Jan van Goyen dan ook geen enkele verantwoordelijkheid.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze website, stuur dan een e-mail naar: marketing@jvg.nl

KEURMERK

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35 uur

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden annuleert Medisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken of wijzigt deze indien mogelijk in telefonische consulten. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch is afgesproken met uw behandelend specialist of huisarts.