Home | Dr. M. Soltanipoor

Dr. M. Soltanipoor

mcJvGweb logoMaryam Soltanipoor is arts-assistent dermatologie bij het Medisch Centrum Jan van Goyen. Gedurende haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam deed Maryam een wetenschappelijke stage aan de Yale School of Medicine en een minor Society and Health op de Harvard School of Public Health. Alvorens de kliniek in te gaan, deed zij zowel experimenteel als klinisch wetenschappelijk onderzoek, publiceerde ze haar werk in internationale vakbladen en sprak zij op congressen in het binnen- en buitenland. In juni 2019 promoveerde zij tot doctor in de geneeskunde met haar proefschrift Irritant Contact Dermatitis, a strategy for prevention among healthcare workers.

Dr. Soltanipoor is sinds augustus 2019 werkzaam bij het medisch centrum Jan van Goyen en werkt daarnaast ook als arts op de soa-poli in Amsterdam.

Dr. Soltanipoor is zeer gepassioneerd over de dermatologie en hoewel zij veel plezier beleeft aan vrijwel alle aspecten van het doktersvak, haalt ze de meeste voldoening uit het persoonlijk contact met patiënten en de impact die je dagelijks kunt hebben op het verbeteren van het kwaliteit van leven van patiënten. Het werken bij Centrum Jan van Goyen betekent voor haar het deel uitmaken van een betrokken en ambitieus team, die kwaliteit en service levert op een zo laagdrempelig mogelijke wijze.

BIG-nummer: 89919275701.

KEURMERK