Home | Drs. S.M.D. Schneiders

Drs. S.M.D. Schneiders

mcJvGweb logoSara Schneiders volgde haar opleiding van 2013 tot en met 2018 aan VUmc te Amsterdam. In de periode 2018 – 2020 heeft zij zich toegelegd op de otologie bij The European Institute for ORL in Antwerpen onder leiding van Prof. Dr. Erwin Offeciers. Sinds oktober 2020 is zij werkzaam voor Medisch Centrum Jan van Goyen.

“Ik vind het belangrijk om maatwerk te leveren, te beoordelen wat voor de desbetreffende patiënt op dat moment in zijn of haar leven de beste behandeling is. Uiteraard streef ik ernaar om een hoge kwaliteit van zorg te leveren. Dat is ook de reden dat ik twee jaar lang een extra opleiding otologie heb genoten.”

De KNO-arts is voldaan als zij merkt dat haar patiënten met een tevreden gevoel naar huis gaan, van hun problemen af zijn en/of met een hogere kwaliteit van leven verder kunnen. “In de omgang met de patiënt vind ik het belangrijk om patiënten goed te informeren over de mogelijke behandelingen om zo samen tot een weloverwogen conclusie te komen.”

Naast haar subspecialisatie otologie beoefent drs. Schneiders het vak in de (nagenoeg) volledige breedte met uitzondering van de esthetische aangezichtschirurgie en hoofd-halschirurgie.

Big-nummer: 19915552001.

KEURMERK