Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Borstvergroting

Denkt u erover om uw borsten te laten vergroten? Dan bent u zeker niet de enige. In Nederland worden jaarlijks ruim 3.000 borstvergrotende operaties uitgevoerd. Het kan zijn dat u ontevreden bent over de grootte van uw borsten, of dat uw borsten niet meer dezelfde stevigheid hebben als een aantal jaar geleden. Wat de reden ook is, het belangrijkste is dat het uw wens is om uw borsten te vergroten en niet die van uw omgeving.

Tijdens de operatie wordt een borstprothese ingebracht vóór of (schuin) achter de borstspier. De implantaten worden via een snede in de plooi onder de borst ingebracht. Er wordt een holte gemaakt die zo groot is dat de borstprothese er goed in past. De operatie voor borstvergroting wordt uitgevoerd onder algehele narcose.

De borstvergroting wordt uitgevoerd door Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Borstvergroting? Stuur ons dan een e-mail.
U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak.Op maandag, dinsdag en woensdagavond is er tevens spreekuur tot 20.00 uur.Locatie ConcertgebouwpleinT: 020 – 3055847

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

Op deze pagina:

Afspraak maken

Wij verzoeken u onderstaande gegevens in te vullen en nemen daarna z.s.m. contact met u op. Voor het maken van een afspraak heeft u een recente verwijsbrief nodig van uw huisarts.

Zoek & Vind