Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen bieden wij een totaal oplossing op esthetisch en cosmetisch gebied: van plastische chirurgie tot spataderbehandelingen. Onze gerenommeerde artsen en ervaren consulenten geven u graag een advies én behandeling op maat.

Meer wetenNaar de website
Home | Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Esthetisch Centrum Jan van Goyen biedt een totaalaanpak op esthetisch en cosmetisch gebied. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van gerenommeerde artsen, bijgestaan door ervaren en vriendelijke consulenten. De kliniek is kleinschalig en gelegen op een unieke locatie nabij het Concertgebouw in Amsterdam.

Behandelingen

U kunt bij het Esthetisch Centrum terecht voor de volgende behandelingen:

Topspecialisten en artsen

De plastisch chirurgen die bij ons werken zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en zijn tevens werkzaam in Academische en Topklinische ziekenhuizen.

De cosmetisch artsen  zijn lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

Geen wachtlijsten

Het Esthetisch Centrum in hartje Amsterdam heeft een overzichtelijke en vriendelijke ambiance waar uitsluitend planbare behandelingen worden verricht. We hebben geen of zeer korte wachttijden, dus u kunt altijd snel terecht!

Ligging

Esthetisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich net als Medisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam Oud-Zuid. Op slechts 10 minuten lopen bevindt zich Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
www.ecjanvangoyen.nl

KEURMERK

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here