Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen bieden wij een totaal oplossing op esthetisch en cosmetisch gebied: van plastische chirurgie tot spataderbehandelingen. Onze gerenommeerde artsen en ervaren consulenten geven u graag een advies én behandeling op maat.
Meer wetenNaar de website
Home | Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Esthetisch Centrum Jan van Goyen biedt een totaalaanpak op esthetisch en cosmetisch gebied. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van gerenommeerde artsen, bijgestaan door ervaren en vriendelijke consulenten. De kliniek is kleinschalig en gelegen op een unieke locatie nabij het Concertgebouw in Amsterdam.

Behandelingen

U kunt bij het Esthetisch Centrum terecht voor de volgende behandelingen:

Topspecialisten en artsen

De plastisch chirurgen die bij ons werken zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en zijn tevens werkzaam in Academische en Topklinische ziekenhuizen.

De cosmetisch artsen  zijn lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

Geen wachtlijsten

Het Esthetisch Centrum in hartje Amsterdam heeft een overzichtelijke en vriendelijke ambiance waar uitsluitend planbare behandelingen worden verricht. We hebben geen of zeer korte wachttijden, dus u kunt altijd snel terecht!

Ligging

Esthetisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich net als Medisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam Oud-Zuid. Op slechts 10 minuten lopen bevindt zich Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
www.ecjanvangoyen.nl

KEURMERK