Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Het coronavirus en uw afspraak bij Medisch Centrum Jan van Goyen

Het coronavirus en uw afspraak bij Medisch Centrum Jan van Goyen

e gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan. Dit betekent dat we tot en met dinsdag 28 april alléén noodzakelijke consulten en behandelingen uitvoeren. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk via een telefonisch- of videoconsult gedaan.

Geplande afspraken en behandelingen tot en met 28 april

Heeft u een afspraak staan in de periode tot en met 28 april? We zijn helaas genoodzaakt alle afspraken te annuleren of indien mogelijk te wijzigen naar een telefonisch- of videoconsult. Hierover wordt contact met u opgenomen. Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch met uw behandelend arts is afgesproken.

Noodzakelijke zorg die niet kan wachten

In sommige gevallen kan het zijn dat uw consult of behandeling niet kan wachten. Voor deze noodzakelijke zorg kunt u wel bij ons terecht. Uw medisch specialist bepaalt of het nodig is om naar ons medisch centrum te komen.

Maatregelen op locatie

Heeft u toch een afspraak op locatie? Om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Kom alleen naar de afspraak. Begeleiders kunnen buiten de kliniek wachten.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Was uw handen voor én na uw bezoek.
  • Heeft u luchtwegklachten, keelpijn of koorts? Neem dan contact op met uw behandelend arts.

Vragen?

Heeft u vragen of is er nog geen contact met u opgenomen voor het annuleren/omzetten van de bestaande afspraak? Neemt u dan contact op met onze medewerkers via: 020-305 58 00.

Meer berichten

Radiologie polikliniek bij Medisch Centrum Jan van Goyen

Vrijdag 31 mei geen echo’s en röntgenfoto’s mogelijk

In verband met onderhoudswerkzaamheden is onze afdeling radiologie vrijdag 31 mei gesloten. Het is dan niet mogelijk om echo’s …

Lees meer
Taart voor diamanten status Qualicor

Kwaliteitscertificaat DIAMANT voor Jan van Goyen

Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen heeft het kwaliteitscertificaat DIAMANT van Qualicor Europe behaald. Dat betekent dat Jan …

Lees meer

Vrijdag 27 oktober geen echo’s en röntgenfoto’s mogelijk

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het vrijdag 27 oktober niet mogelijk om bij ons echo’s en röntgenfoto’s te maken. …

Lees meer

Zoek & Vind