Het coronavirus en uw afspraak bij Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan. Dit betekent dat we tot en met dinsdag 28 april alléén noodzakelijke consulten en behandelingen uitvoeren. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk via een telefonisch- of videoconsult gedaan.

Geplande afspraken en behandelingen tot en met 28 april

Heeft u een afspraak staan in de periode tot en met 28 april? We zijn helaas genoodzaakt alle afspraken te annuleren of indien mogelijk te wijzigen naar een telefonisch- of videoconsult. Hierover wordt contact met u opgenomen. Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch met uw behandelend arts is afgesproken.

Noodzakelijke zorg die niet kan wachten

In sommige gevallen kan het zijn dat uw consult of behandeling niet kan wachten. Voor deze noodzakelijke zorg kunt u wel bij ons terecht. Uw medisch specialist bepaalt of het nodig is om naar ons medisch centrum te komen.

Maatregelen op locatie

Heeft u toch een afspraak op locatie? Om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen hebben we de volgende maatregelen genomen:

 • Kom alleen naar de afspraak. Begeleiders kunnen buiten de kliniek wachten.
 • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 • Was uw handen voor én na uw bezoek.
 • Heeft u luchtwegklachten, keelpijn of koorts? Neem dan contact op met uw behandelend arts.

Vragen?

Heeft u vragen of is er nog geen contact met u opgenomen voor het annuleren/omzetten van de bestaande afspraak? Neemt u dan contact op met onze medewerkers via: 020-305 58 00.

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

 • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
 • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here