Home | Huisarts+punt

Huisarts+punt

Het huisarts+punt is een samenwerking tussen huisartsen en medisch specialisten in Amsterdam. Bij huisarts+punt komen patiënten eenmalig bij een medisch specialist op consult. Dit consult vindt plaats op verzoek van de huisarts. Medisch Centrum Jan van Goyen werkt samen met huisarts+punt om zo de juiste zorg op de juiste plek te bieden.

Welke patiënten naar huisarts+punt verwijzen?

Huisarts+punt is bedoeld voor patiënten met klachten die u niet helemaal vertrouwt en waarover u bevestiging wilt. De klacht kan te specialistisch zijn voor u als verwijzer, maar het is (nog) niet nodig om uw patiënt naar het ziekenhuis te verwijzen. Uw patiënt wordt dan gezien door een medisch specialist op het huisarts+punt. Per specialisme is er een patiëntprofiel met in- en exclusiecriteria.

Hoe kan ik mijn patiënten verwijzen?

Het verwijzen gaat via ZorgDomein. Dit werkt op dezelfde manier als patiënten verwijzen naar het ziekenhuis. U vindt huisarts+punt onder de locatie huisarts+punt Zuid.

Samenwerking MC Jan van Goyen en huisarts+punt

Door de grote vraag naar adviesconsulten dermatologie hebben Medisch Centrum Jan van Goyen en huisarts+punt de handen ineen geslagen. Dermatoloog Annigje Jensema houdt vanaf 26 juni om de vrijdagmiddag van 12.30-13.30 uur spreekuur op Locatie Zuid bij huisartsenpraktijk Olympiaplein.

Meer informatie?

Website huisarts+punt
Informatiemateriaal
Verwijsindicaties

KEURMERK