Home | Business controller

Business controller

Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum in hartje Amsterdam met 14 verschillende specialismen. Patiënten kunnen bij het Medisch Centrum snel terecht voor verzekerde laagcomplexe zorg. In het Esthetisch Centrum worden de (on)verzekerde plastische en cosmetische ingrepen uitgevoerd. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Voor de afdeling Financiën zijn we op zoek naar een

Business Controller 
32 uur per week

Wil je met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan een goed bestuurbaar en financieel gezond Jan van Goyen? Vind jij het een uitdaging om te werken in een efficiënt georganiseerde kliniek en vind je het interessant om inzichten uit data te vertalen naar acties in de kliniek? Neem je graag initiatief, ben je goed in communiceren met diverse betrokkenen?
Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen

Als controller ben je een belangrijke schakel in de besturing van de organisatie. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering en je hebt een uitvoerende en coördinerende functie in de planning- en control cyclus. Je adviseert het management gevraagd en ongevraagd en draagt zorg voor complete en accurate periodieke managementinformatie met betrekking tot zorgproductie en financiële positie van de verschillende specialismen. Je behandelt onder andere business cases, berekent de honorariumafrekening van de medisch specialisten, en je volgt de productieontwikkeling in relatie tot de contracten met de zorgverzekeraars. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de totstandkoming van begrotingen en financiële rapportages.

Wat bieden wij

Een interessante en afwisselende functie – in eerste instantie voor de duur van 1 jaar – in een dynamische omgeving op een afdeling waar kwaliteit en continue verbetering hoog in het vaandel staan. We bieden je de mogelijkheid om veel te leren over de (financiële) besturing van een medisch centrum. De functie is ingeschaald in FWG 55 conform CAO Ziekenhuizen. Doorgroeien naar een hogere schaal behoort tot de mogelijkheden. Je standplaats is OLVG, locatie West.

Wat vragen wij?

• Je hebt minimaal een afgeronde relevante (bedrijfseconomische) HBO of WO opleiding
• Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau;
• Je bent analytisch ingesteld, proactief, initiatiefrijk en nieuwsgierig;
• Je bent resultaatgericht en rondt projecten af;
• Je wilt problemen volledig kunnen doorgronden en met behulp van data de juiste conclusies trekken;
• Je bent creatief en stressbestendig en je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid;
• Je communiceert proactief, open en direct met je collega’s en belanghebbenden op alle niveaus binnen en buiten de organisatie.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam via hrm@jvg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.