Home | Korte wachttijden KNO-poli 

Korte wachttijden KNO-poli 

Op de polikliniek KNO van Medisch Centrum Jan van Goyen kunnen patiënten bij onze drie KNO-specialisten terecht voor verschillende behandelingen. U kunt patiënten bijvoorbeeld doorverwijzen voor de reguliere KNO-zorg en diagnostiek van gehoorproblematiek. Op dinsdagen is de audiometrist aanwezig, waardoor snel geschakeld kan worden.

Daarnaast is dr. Madeline Ravesloot gespecialiseerd in de rhinologie en slaapgebonden ademhalingsstoornissen. Sinds september 2016 is het voor slaapapneupatiënten van Medisch Centrum Jan van Goyen ook mogelijk om thuis de slaapregistratie uit te voeren. De apparatuur om het onderzoek te verrichten wordt thuis bevestigd. Er zijn korte wachttijden en de uitslag is na 10 dagen binnen, waarna snel een afspraak wordt gemaakt om de uitslag te bespreken.

Dr. Lenka Vermeeren is gespecialiseerd in de aangezichtschirurgie en rhinologie. Het aandachtsgebied van onze nieuwe specialist dr. Hester van Monsjou is otologie. Door de uitbreiding van het aantal spreekuren zijn er op dit moment korte wachttijden en kunnen onze patiënten dus op zeer korte termijn gezien worden.


Dr. Madeline Ravesloot                          Dr. Hester van Monsjou                        Dr. Lenka Vermeeren

KEURMERK