Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens
Taart voor diamanten status Qualicor

Kwaliteitscertificaat DIAMANT voor Jan van Goyen

Taart voor diamanten status Qualicor

Kwaliteitscertificaat DIAMANT voor Jan van Goyen

Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen heeft het kwaliteitscertificaat DIAMANT van Qualicor Europe behaald. Dat betekent dat Jan van Goyen de hoogste kwaliteit van zorg biedt en voldoet aan de hoogste standaarden van reglementen en protocollen.

In oktober vond de Qualicor audit al plaats. Tijdens de audit voerden de auditoren diverse gesprekken met medewerkers. Ook spraken zij met patiënten en woonden behandelingen bij. Hiermee toetsten zij of Jan van Goyen voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan het op een veilige manier verlenen van zorg.

Hemma Honders, directeur Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen: “Het resultaat van de audit is iets waar wij met z’n allen heel trots op zijn. De auditoren zagen dat iedereen bereid is om een stapje meer te zetten, niet alleen voor de patiënt, maar ook voor elkaar. Er heerst een ‘Wij Jan van Goyen’ cultuur waarbij iedereen gelijkwaardig is. Fantastisch dat onze inzet nu gewaardeerd is met het hoogst haalbare accreditatieniveau: DIAMANT!”

Meer berichten

Radiologie polikliniek bij Medisch Centrum Jan van Goyen

Vrijdag 31 mei geen echo’s en röntgenfoto’s mogelijk

In verband met onderhoudswerkzaamheden is onze afdeling radiologie vrijdag 31 mei gesloten. Het is dan niet mogelijk om echo’s …

Lees meer

Vrijdag 27 oktober geen echo’s en röntgenfoto’s mogelijk

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het vrijdag 27 oktober niet mogelijk om bij ons echo’s en röntgenfoto’s te maken. …

Lees meer

Faexit: afschaffen fax

Medisch Centrum en Esthetisch Centrum Jan van Goyen gaan per 1 september afscheid nemen van de fax. Voor de …

Lees meer

Zoek & Vind