Home | Nieuw: interdisciplinair team elleboogpoli

Nieuw: interdisciplinair team elleboogpoli

Vanaf 1 oktober 2018 behandelt Medisch Centrum Jan van Goyen elleboogklachten in een interdisciplinair team.

Dit team bestaat uit een orthopedisch chirurg, een physician assistent en een gespecialiseerd fysiotherapeut. Door middel van deze samenwerking worden patiënten op eigen niveau behandeld.

In dit gezamenlijke spreekuur bepalen we aan de hand van uw klachten welke behandelaar het beste bij u past. Iedere klacht heeft namelijk een eigen expertise nodig. De orthopedisch chirurg richt zich primair op de operatieve aandoeningen. De physician assistent is gespecialiseerd in niet-operatieve aandoeningen en de fysiotherapeut richt zich op de behandel- en revalidatietrajecten van de klachten.

De afdeling orthopedie van Medisch Centrum Jan van Goyen heeft korte wachttijden. Daarnaast zijn de communicatielijnen kort en kunnen we, indien noodzakelijk, snel diagnostiek raadplagen. Door middel van deze werkwijze willen we de kwaliteit en snelheid hoog houden om het beste resultaat voor u te bereiken.

Bij vragen over deze werkwijze kunt u ons telefonisch bereiken op 020-3055 817 of u kunt een mail sturen naar info@jvg.nl.

Van den Bekerom

Orthopeed drs. Michel van den Bekerom

Fysiotherapeut Jelle Heisen

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here