Home | Nieuw: interdisciplinair team elleboogpoli

Nieuw: interdisciplinair team elleboogpoli

Vanaf 1 oktober 2018 behandelt Medisch Centrum Jan van Goyen elleboogklachten in een interdisciplinair team.

Dit team bestaat uit een orthopedisch chirurg, een physician assistent en een gespecialiseerd fysiotherapeut. Door middel van deze samenwerking worden patiënten op eigen niveau behandeld.

In dit gezamenlijke spreekuur bepalen we aan de hand van uw klachten welke behandelaar het beste bij u past. Iedere klacht heeft namelijk een eigen expertise nodig. De orthopedisch chirurg richt zich primair op de operatieve aandoeningen. De physician assistent is gespecialiseerd in niet-operatieve aandoeningen en de fysiotherapeut richt zich op de behandel- en revalidatietrajecten van de klachten.

De afdeling orthopedie van Medisch Centrum Jan van Goyen heeft korte wachttijden. Daarnaast zijn de communicatielijnen kort en kunnen we, indien noodzakelijk, snel diagnostiek raadplagen. Door middel van deze werkwijze willen we de kwaliteit en snelheid hoog houden om het beste resultaat voor u te bereiken.

Bij vragen over deze werkwijze kunt u ons telefonisch bereiken op 020-3055 817 of u kunt een mail sturen naar info@jvg.nl.

Van den Bekerom

Orthopeed drs. Michel van den Bekerom

Fysiotherapeut Jelle Heisen