Home | Nieuws | Bereikbaarheid Jan van Goyen tijdens wegwerkzaamheden

Bereikbaarheid Jan van Goyen tijdens wegwerkzaamheden

Op woensdag 1 maart 2017 is de gemeente Amsterdam gestart met het werken aan de weg op de De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tot aan de Amstelveenseweg. Een groot deel van de straten is reeds opengesteld voor het verkeer.

In februari zijn er alleen nog grootschalige werkzaamheden op de Cornelis Krusemanstraat tussen de Hendrik Jacobszstraat en de Amstelveenseweg. Ook zijn er nog werkzaamheden in een klein deel van de Emmastraat en in de Hendrik Jacobszstraat.

Op maandag 18 februari gaan de bussen weer rijden in de De Lairessestraat en Cornelis Krusemanstraat. Ook tram 16 gaat hier weer tijdelijk rijden tot 22 juli 2018, tot de start van de Noord/Zuidlijn. De dichtstbijzijnde tramhalte is tot 18 februari Corn. Schuytstraat, te bereiken met tram 2:

De dichtstbijzijnde bushalte is tot 18 februari Olympiaplein:

Conexxion bussen 142, 170, 172, 174, 197, 272, N70, N72, N74, N79 en N97 rijden hier langs.

Voetgangers hebben te allen tijde doorgang via (tijdelijke) voetpaden.
Fietsers worden langs het werkvak geleid over een (tijdelijk) fietspad of omgeleid via een aangegeven route door de achterliggende wijken.
Het doorgaande autoverkeer wordt omgeleid, u kan enige hinder ondervinden van de werkzaamheden doordat wegdelen tijdelijk niet of gedeeltelijk beschikbaar zijn.
Wanneer u met de auto via de S108 naar de Apollolaan rijdt en daar parkeert, is Medisch Centrum Jan van Goyen lopend goed te bereiken via de brug van de Emmastraat.

KEURMERK