Home | Nieuws | Bereikbaarheid Jan van Goyen tijdens wegwerkzaamheden

Bereikbaarheid Jan van Goyen tijdens wegwerkzaamheden

Op woensdag 1 maart 2017 is de gemeente Amsterdam gestart met het werken aan de weg op de De Lairessestraat en de Cornelis Krusemanstraat tot aan de Amstelveenseweg. Een groot deel van de straten is reeds opengesteld voor het verkeer.

In februari zijn er alleen nog grootschalige werkzaamheden op de Cornelis Krusemanstraat tussen de Hendrik Jacobszstraat en de Amstelveenseweg. Ook zijn er nog werkzaamheden in een klein deel van de Emmastraat en in de Hendrik Jacobszstraat.

Op maandag 18 februari gaan de bussen weer rijden in de De Lairessestraat en Cornelis Krusemanstraat. Ook tram 16 gaat hier weer tijdelijk rijden tot 22 juli 2018, tot de start van de Noord/Zuidlijn. De dichtstbijzijnde tramhalte is tot 18 februari Corn. Schuytstraat, te bereiken met tram 2:

De dichtstbijzijnde bushalte is tot 18 februari Olympiaplein:

Conexxion bussen 142, 170, 172, 174, 197, 272, N70, N72, N74, N79 en N97 rijden hier langs.

Voetgangers hebben te allen tijde doorgang via (tijdelijke) voetpaden.
Fietsers worden langs het werkvak geleid over een (tijdelijk) fietspad of omgeleid via een aangegeven route door de achterliggende wijken.
Het doorgaande autoverkeer wordt omgeleid, u kan enige hinder ondervinden van de werkzaamheden doordat wegdelen tijdelijk niet of gedeeltelijk beschikbaar zijn.
Wanneer u met de auto via de S108 naar de Apollolaan rijdt en daar parkeert, is Medisch Centrum Jan van Goyen lopend goed te bereiken via de brug van de Emmastraat.

KEURMERK

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here