Home | Nieuws | Clarivein behandeling tegen grote spataderen

Clarivein behandeling tegen grote spataderen

U kunt bij Medisch Centrum Jan van Goyen ook terecht voor een ClariVein behandeling, een nog voor veel mensen onbekende, maar doeltreffende methode voor de behandeling van grote spataderen.

WAT IS CLARIVEIN?
Bij deze behandeling hoeft de ader alleen aangeprikt te worden. Verdovingsprikken zoals bij de laserbehandeling van spataderen zijn niet meer nodig.

DE BEHANDELING
De specialist brengt bij de ClariVein behandeling een dunne draad in de spatader. Het uiteinde van deze draad heeft een klein metalen balletje. De draad wordt aangesloten op een handvat met kleine batterij dat voor een ronddraaiende beweging zorgt. Deze beweging beschadigt de binnenste laag van de wand van de ader, waardoor littekenweefsel ontstaat. Gelijktijdig spuit de specialist een vloeistof in de ader. De wanden van de ader plakken daardoor aan elkaar vast en verschrompelen uiteindelijk. Het is een poliklinische behandeling.

NA DE BEHANDELING
Na de ClariVein behandeling krijgt de patiënt een elastische kous. Deze moet de patiënt twee weken overdag dragen. Voordeel van de behandeling is dat patiënten direct mobiel zijn en de volgende dag hun dagelijkse bezigheden weer kunnen oppakken.

Neem voor meer informatie contact op met Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen.

KEURMERK

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here