Home | Nieuws | Doktersassistent gezocht

Doktersassistent gezocht

mcJvGweb logo blauwMedisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening; om tot verdere professionalisering van de organisatie te komen zoeken wij een

Doktersassistent
32 uren per week

Wat ga je doen?
Als Doktersassistent bij Medisch als Esthetisch Centrum Jan van Goyen geef je patiënten en hun naasten instructie en informatie over onderzoeken of behandelingen, procedures, medicijngebruik en het aanleren van bepaalde vaardigheden. Je voert diverse administratieve werkzaamheden uit zoals: het maken van spreekuur- en operatieafspraken, het afhandelen van afspraken, het voorbereiden van het spreekuur en het bijwerken van dossiers. Daarnaast ontvang je ook de patiënten aan de balie en verleen je ondersteuning tijdens onderzoeken aan medisch specialisten tijdens het spreekuur.

We zijn op zoek naar meerdere Doktersassistenten voor de specialismen Oogheelkunde, KNO, Orthopedie en voor ons Esthetisch Centrum. Een combinatie van meerdere specialismen behoort tot de mogelijkheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, variabele werktijden, een prettige werksfeer waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en inbreng. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bieden wij een salaris van minimaal € 1.757,00 en maximaal € 2.612,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36-uur). De genoemde salarisbedragen zijn afgeleid van FWG-schaal 35. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding tot doktersassistent en minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke setting.
  • Als doktersassistent ben je in staat om actief in te spelen op de wensen en behoeften van de patiënten en je blijft rustig wanneer meerdere mensen tegelijk een beroep op je doen.
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed samenwerken met de diverse disciplines.
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en van de Engelse taal (spreekvaardigheid).
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen.
  • Ruime ervaring met genoemde taken in een kleine flexibele organisatie

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl

KEURMERK