Home | Nieuws | Jan van Goyen Apotheek verhuist

Jan van Goyen Apotheek verhuist

Vanaf 15 februari a.s. sluit de Jan van Goyen apotheek aan de Jan van Goyenkade en verhuist deze naar de Koninginneweg 137, tevens gelegen in Amsterdam Oud Zuid. De apotheek heet vanaf dat moment de Koninginne Apotheek.

Het team van de Jan van Goyen apotheek met de vaste gezichten verhuist mee. De dienstverlening die ter ondersteuning van de poliklinische spreekuren van de specialisten van het Medisch Centrum Jan van Goyen in de loop der jaren is opgebouwd wordt vanaf de Koninginne Apotheek zo goed mogelijk voortgezet. Voor de overgang zijn de betrokken apothekers de komende tijd in gesprek met de specialisten.

De Koninginne Apotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Op de maandagavond blijft de Koninginne Apotheek ook in de avond geopend zolang de poliklinische spreekuren van Medisch Centrum Jan van Goyen bezocht worden. Voor cliënten die naar de Koninginne Apotheek verwezen moeten worden, zijn er informatiekaartjes met de looproute beschikbaar gesteld.

Medisch Centrum Jan van Goyen en de Koninginne Apotheek hopen vanaf de nieuwe locatie ongewijzigd de nauwe samenwerking voort te kunnen zetten.

KEURMERK