Home | Nieuws | MC Slotervaart is voornemens betrokkenheid in Medisch Centrum Jan van Goyen te beëindigen

MC Slotervaart is voornemens betrokkenheid in Medisch Centrum Jan van Goyen te beëindigen

Het MC Slotervaart heeft de wens terug te treden als samenwerkingspartner uit Stichting Medisch centrum Jan van Goyen. Het Medisch Centrum Jan van Goyen is van oudsher een samenwerking tussen het OLVG en MC Slotervaart. Met het terugtreden van het MC Slotervaart zal alleen de samenwerkingsrelatie tussen Medisch Centrum Jan van Goyen en het OLVG gehandhaafd blijven.

ACTIVITEITEN JAN VAN GOYEN
Medisch Centrum Jan van Goyen is sinds haar oprichting in 1989 uitgegroeid tot een behandelcentrum met elf specialismen in Amsterdam Zuid. Patiënten komen naar het Jan van Goyen voor goede specialistische zorg op het gebied van o.a. orthopedie, oogheelkunde, interne geneeskunde, dermatologie, plastische chirurgie, algemene chirurgie (waaronder flebologie), Keel-, Neus- en Oorheelkunde, gynaecologie en pijnbestrijding.

WEINIG VERANDERING VOOR VERWIJZERS EN PATIËNTEN
Voor patiënten, verwijzers en medewerkers verandert er niets. Medisch centrum Jan van Goyen gaat zoals men gewend is door met kwalitatief goede basiszorg met een hoog serviceniveau. Op onderdelen wordt de band met OLVG verder aangehaald, zoals bijvoorbeeld de radiologie.
Ook Esthetisch Centrum Jan van Goyen (voorheen Esthetisch Centrum Amsterdam), als samenwerkingspartner van medisch centrum Jan van Goyen, blijft de vertrouwde zorg leveren, bijvoorbeeld op het gebied van plastische chirurgie, spataderbehandelingen, ‘injectables’ en huidtherapie.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over de bovengenoemde wijziging, dan kunt u tot en met 31 oktober contact opnemen, via 020-3055800 of info@jvg.nl.

KEURMERK